vosjes.reismee.nl

Mixed feelings

Donderdagochtend vroeg, terwijl de dikke sneeuwvlokken naar beneden kwamen, hadden we de begrafenis van Helene's opa. De avond daarvoor waren we naar Allentown gekomendoordat Yaelons, haar kinderen en haar broer uit San Fransico bracht. Diana was er al. Het was een simpele doch indrukwekkende lewaja. Helene's nichtje, Yael, bracht een paar herinneringen naar voren en Yehuda (de man van Viktoria, zus van Diana) zong een lied, dat hij een paar weken daarvoor nog met gammal morfar had gezongen. Het was allemaal zeer emotioneel.

Omdat het weer zienderogen verslechterde, zijn we meteen na de begrafenis met een bus teruggegaan naar NY. Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw! Ook in de straten van NY volop sneeuw. We zijn gaan lunchen en shoppen, shoppen en shoppen natuurlijk!

's Avonds naar de film (Valentine's day) en in het hotel wat gegeten. Het is de laatste dag. Ondertussen, sneeuw en sneeuw. Ze verwachten vandaag 30 tot 60 cm in NY. Wordt nog spannend of we wegkomen.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx JULES EN SHARON

Helene Blad

Ik vind het jammer dat ik niet erbij kon zijn bij de lewaja van mijn opa. Helaas kan je niet overal tegelijkertijd zijn. Fijn dat jullier er waren (en me hebben getegenwoordigd).
Inmiddels ben ik samen met David in Zweden beland. Alles is wit! Heel veeeel sneeuw. David is blij. Morgen gaan we schaatsen en zondag gaat David naar Glämsta (joodse camp) voor 1 week. Hij kijkt erg daarnaar vooruit(?)= he is looking forward to it. En wat ga ik doen? De flat opruimen en vrienden zien!
Wij hebben helaas geen reisblog gemaakt. Ik vond jullie reisblog erg leuk. Volgende keer gaan we ons beter voorbereiden!

Fijne vlucht terug en ik hoop dat jullie wegkomen!

Puss puss,
Helene