vosjes.reismee.nl

Woensdag 24 Feb.

Beste mensen,

Gisteren was een leuke dag, maar toch ook een droevige dag, omdat mijn overgrootvader overleed.

Om te beginnen zijn we opgestaan, hebben we gedoucht en ons aangekleed. Na het ontbijt zijn we naar het Empire State building gegaan. Alleen jammer dat het weer in New York iets tegen ons heeft, want het was mistig en je kon niets zien. Dus namen we de skyride. dat is een soort van modulatie/ visuele rollercoaster. Het was wel leuk en grappig. :D

We zijn doorgelopen naar de B&H shop en geloof het of niet, maar het is geen letterlijke BH shop, maar een grote elektronica zaak! Pappa kocht daar voor mij een nieuwe geheugenkaart voor mijn camera.

toen zijn we naar het Metropolitan museum gegaan, maar eerst nog even eten. Daarna door naar het museum. Helaas hoorden we dinsdagavond dat mamma's opa is overleden. de begrafenis is in Allentown. Dus had pappa afgesproken met Yael (mamma's nichtje) dat ze ons zou komen ophalen bij een metrostation. Dit gaf ons weinig tijd voor de Metropolitan. Helaas hebben we allebei niet alles gezien, maar wat is dat museum groot zeg!

In ieder geval zijn we dus na 2 uur in het museum te hebben rondgelopen, naar het hotel gegaan om onze spullen te pakken. Daarna met de metro naar een of andere station in Bronx. daar heeft werden we opgehaald. Vervolgens haar kinderen opgehaald die nog niet klaar waren en haar broer Noam, die speciaal uit San Fransisco is overgevlogen voor de begrafenis.

We zijn doorgereden naar Allentown waar we warm ontvangst kregen van Jehuda, Vicroria en natuurlijk Prince ( de hond) en Mormor Diana, die ook net uit Nederland was aangekomen.

dus hier zijn we nu en het sneeuwt, het sneeuwt heel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx JULES EN SHARON

naomi schonker

Ik heb erg genoten sinds het begin van je webblog - jij kan heel mooi schrijven Sharon!

Heel veel sterkte voor de hele familie - ik weet dat je overgrootvader was ziek maar het blijft altijd een enorm verdriet en gemis.

We denken aan jullie in NY en de rest van de familie in Nederland/Sweden.

sterkte
Naomi (ook namens Laurent)