vosjes.reismee.nl

Philadelphia

Beste Mensen,

Weer een dag voorbij, voor ons dan

Wink

Vandaag hebben pappa en ik afscheid moeten nemen van mamma en david, die weer terug naar Nederland vliegen. We zullen elkaar 2 weken niet zien, want als wij terugkomen, zijn zij net weer naar Zweden afgereisd!

Surprised
Wij zien ook nooit wat van de wereld!

Maar eerst zijn we nog met ons viertjes gaan winkelen bij Abercrombie en Fitch in Allentown.

Daarna was het tijd om afscheid te nemen; pappa moest zelfs huilen!!!!!!!

Surprised
Maar niet heus.

Wij (pappa en ik) zijn vervolgens naar Philadelphia gereden. Philadelphia is de hoofdstad van Pennsylvenia, een staat van de VS. We zijn eerst wat gaan eten en toen naar de Independence Hall gelopen. Daar kon je meer over de Onafhankelijkheidsverklaring te weten komen.

Daarna zijn we de straat overgestoken en hebben de Liberty Bell bezocht. Toen we net naar de Hall of Independence wilden gaan, bleek het dat dicht was. Jammer dan. Dus toen zijn we maar wat gaan zwerven een beetje kijken naar de oude huizen enzo. Het viel ons op dat er best veel joden wonen in Philadelphia. Het werd al laat dus zijn we weer richting huis gereden, maar eerst natuurlijk naar STARBUCKS om een kopje koffie/ warme chocolademelk te drinken.

Daarna weer naar huis gereden wat gegeten en niet nu niet te laat naar bed gaan, want morgen gaan we naar New York en hebben we een afspraak met een oude vriendin van pappa en haar gezin.

morgen weer een reisblog

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx JULES EN SHARON

dick

heel erg leuk om te lezen hoe dochter en vader het zo gezellig hebben samen

inna&henry

Hoi Reisende Vosjes,
wat een goed idee
om samen met jullie op reis te zijn!
Hebben jullie leuke foto's gemaakt?
Wij zijn een klein beetje jaloers op jullie.
How is the weather?
Zal wel beter zijn dan hier.
Veel plezier in New York.
Tot het volgende reisverhaal.
Veel kusjes.
Inna, Henry, Lisa en Zarina.